2K 165 Hz monitör önerisi | Sayfa 2 | Toplama Pc Forum

2K 165 Hz monitör önerisi

RFKaya

Başlangıç
Bütçeniz Nedir?
10-12K
Yenileme hızı 165 Hz olur, 180 Hz olur veya daha yüksek olur hiç fark etmez. 10-12K civarı bütçem var. "Bu müthiş bunu al bu efsane" dediğiniz olursa 15K'ya çıkarabilirim.

Çözüm
Peki hocam Asus ROG Strix XG27ACS mu daha iyidir sizin önerdiğiniz mi?
RTINGS'in incelemelerine göre senin bulduğun yanlış MSI ürününde ghosting'den bahsetmezken Asus için özellikle ghosting sorunu belirtilmiş. Benim önerdiğim MSI için attığım için yapılan incelemede ise QD (senin baktığın) kodlu MSI modelinde eksi yazılan motion blur'un olmadığı ve hareket eden nesnelerin net şekilde görüldüğü gözle görülüyor.

Senin de güvenip incelemelerine baktığın kaynakların da yön göstermesiyle MSI G274QPF E2 daha iyi görünmekte.
Peki hocam Asus ROG Strix XG27ACS mu daha iyidir sizin önerdiğiniz mi?
RTINGS'in incelemelerine göre senin bulduğun yanlış MSI ürününde ghosting'den bahsetmezken Asus için özellikle ghosting sorunu belirtilmiş. Benim önerdiğim MSI için attığım için yapılan incelemede ise QD (senin baktığın) kodlu MSI modelinde eksi yazılan motion blur'un olmadığı ve hareket eden nesnelerin net şekilde görüldüğü gözle görülüyor.

Senin de güvenip incelemelerine baktığın kaynakların da yön göstermesiyle MSI G274QPF E2 daha iyi görünmekte.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt