Haber TÜRKNET LOGO VE ÇEŞİTLİ GÜNCELLEMELER

kronik

Uga Buga
Site Arayüz olarak değişmiş

İLK 3 AY 399 TL
SONRAKİ AYLAR 699 TL
FİYAT GÜNCELLEMESİ

artık cayma bedeli hangi altyapıyı kullanırsanız kullanın aynı
2500 tl ye kadar cayma bedeli

geçtiğimiz günlerde biraz heyecan uyandıran bir paylaşım yapmışlardı
sonucun bu olması beklentileri karşıladı mı bilemem ama
en azından 399 tl ilk 3 ay senelik bazde tutarı biraz daha makul fiyata getiriyor

1757025301494.png

Eskisi daha güzel duruyordu bence. Ama en azından daha önce farklı bir konuda belirttiğim, "Tunçmatik" adlı markanın logosuna benzeyen logoyu kullanmamışlar.

Site Arayüz olarak değişmiş

İLK 3 AY 399 TL
SONRAKİ AYLAR 699 TL
FİYAT GÜNCELLEMESİ

artık cayma bedeli hangi altyapıyı kullanırsanız kullanın aynı
2500 tl ye kadar cayma bedeli

geçtiğimiz günlerde biraz heyecan uyandıran bir paylaşım yapmışlardı
sonucun bu olması beklentileri karşıladı mı bilemem ama
en azından 399 tl ilk 3 ay senelik bazde tutarı biraz daha makul fiyata getiriyor

Ekli dosyayı görüntüle 803
Benden hızlısın 😄 uyuduk kaçırdık bak güncellemeyi. Normalde sık sık ilk ay bedava, ilk 2 ay bedava, ilk 3 ay bedava, ilk 6 ay bedava gibi kodlar veriyordu.

Şimdi ilk 3 ay indirimli olduğu için 900 lira indirim yapmış oluyorlar. Normalde 2 ay bedava denk geldiğinde bile çok daha üstünü elde edebiliyorlardı zaten. Şimdi ilk aylarda bedava kampanyası gelmez bu saatten sonra.

Cayma bedelinin karşılanmasında da tek pakete geçmiş olmaları güzel bir şey. Bu konuda yiğidi öldür hakkını yeme. Baya cesur bir hamle.

Ben yaptıkları gizemli paylaşım ile ilgili ne yaptıklarını hâlâ anlamış değilim.

VAE (TT altyapısı) tarafında en azından 200 Mbps gibi hızlar sunsalar keşke. Şahsen fiber altyapıya sahip olup da 100/20 Mbps internet kullanmak istemezdim. Bu konuda da bir yenilik yapmalarını beklerim. (Tabii TT fiber altyapım yok, ben kullanamam.)

VAE (TT altyapısı) tarafında en azından 200 Mbps gibi hızlar sunsalar keşke. Şahsen fiber altyapıya sahip olup da 100/20 Mbps internet kullanmak istemezdim. Bu konuda da bir yenilik yapmalarını beklerim. (Tabii TT fiber altyapım yok, ben kullanamam.)
Şahsen ben de yenilik olarak bunu getireceklerini çok bekledim. Ama yüzümüzü kara çıkarttı bugün de. Bi dahaki sefere 😀

Gecenin bu saatinde merak edip sokağımdaki Türk Telekom FTTH fibere sahip bir binanın altyapısını TurkNet üzerinden sorguladım ve hâlâ 100/20 hız verdiklerini görünce ben de hayal kırıklığına uğradım. (Bu arada neden sokağın karşısındaki binalarda Türk Telekom'un FTTH fiber altyapısı olmasına rağmen aynı sokağın diğer tarafındaki binalar 14 yıllık Tip-1 saha dolabından VDSL hizmet alıyor anlamış değilim, bir dönüşüm yapılacaksa tam yapılması daha doğru olur. Umarım bunu bir TT altyapı planlama birimi çalışanı görür.)

1757037130207.png
Bu sayfaları değiştirmekte de hızlı davranmışlar, sanırım sitenin büyük bir bölümünün tasarımını önceden hazırlayıp, sonra bir anda değiştirilen tasarımı yayına almışlar.

Şahsen ben de yenilik olarak bunu getireceklerini çok bekledim. Ama yüzümüzü kara çıkarttı bugün de. Bi dahaki sefere 😀
ben yenilik olarak onu getirebileceklerini düşünmüyordum
bunun sebebi türknet değil telekomun gavurluğu olabililr diye düşünüyorum

bu işlerden çok anlamasam da
turknet socar anlaşması düşündüğüm gibi ise
yakın zamanda fiber altyapı hamlelerinin hızlanacağını düşünüyorum turknetin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt