pardon stoğu olmayan bi yere bakmışım.krakenx 6500 lira değil ki kanki
Alınır. Mikrofon kalitesi olarak piyasadaki kulaklıklardan biraz daha üst bir performansı var denebilir. Steelseries Engine yazılımı üzerinden Sonar desteğini kullanarak gürültü engelleme ve ses netliği artırma özelliklerini açarak daha iyi hale getirebilirsin.Genelde rekabetçi oyunlar oynarken kullanacagım mikrofon kaliteside önemli 1800tl gibi bir fiyati var alınırmı veya bu fiyata başka ne alınır?
başka forumlardada nedense arctis 1i çok gömmüşler ses kalitesi nasıldır kulaklığınAlınır. Mikrofon kalitesi olarak piyasadaki kulaklıklardan biraz daha üst bir performansı var denebilir. Steelseries Engine yazılımı üzerinden Sonar desteğini kullanarak gürültü engelleme ve ses netliği artırma özelliklerini açarak daha iyi hale getirebilirsin.
Razer Blackshark V2 X Modeline de bakabilirsin. fakat yine de Steelseries'i almanı tavsiye ederim. Çünkü diğer özellikleri hemen hemen çok fark etmeyecek kadar aynı olmasına rağmen mikrofon performansı çok daha iyi. Hem normal hali hem de yazılım desteği ile çok güzel bir iş çıkartmış Steelseries.
Diğer forumlar genelde ikinci önerdiğim kulaklığın hastası. Fakat mikrofon performansı çok çok kötü steelseries'e göre. Kulaklık kalitesi bu fiyat bandındaki çoğu 3.5 kulaklığın aynı zaten.başka forumlarda da nedense arctis 1i çok gömmüşler ses kalitesi nasıldır kulaklığın
şuan aktif olarak razer kraken x kullanıyorum ses kalitesinden memnun değilim steelseriesinki daha mı iyidir onu öğrenmek istiyorumDiğer forumlar genelde ikinci önerdiğim kulaklığın hastası. Fakat mikrofon performansı çok çok kötü steelseries'e göre. Kulaklık kalitesi bu fiyat bandındaki çoğu 3.5 kulaklığın aynı zaten.
6500 liralık bir kulaklıktan 1800 liralık bir kulaklığa geçiyorsun. Ses kalitesinde değişim olması çok muhtemel.şuan aktif olarak razer kraken x kullanıyorum ses kalitesinden memnun değilim steelseriesinki daha mı iyidir onu öğrenmek istiyorum
krakenx 6500 lira değil ki kanki6500 liralık bir kulaklıktan 1800 liralık bir kulaklığa geçiyorsun. Ses kalitesinde değişim olması çok muhtemel.
Hiçbir odaya katılmadınız.