Merhabalar i5 12400f için sıvı soğutma almaya karar verdim ama bu konularda pek bilgili değilim 3-4k bütcem var kasam coolermaster mastercase h500 önerilerinizi bekliyorum
Merhabalar i5 12400f için sıvı soğutma almaya karar verdim ama bu konularda pek bilgili değilim 3-4k bütcem var kasam coolermaster mastercase h500 önerilerinizi bekliyorum
hocam internetten almak istemiyorum gidip kendim alacağım bunlar alacağım yerde yok başka öneriniz varmıdır![]()
Thermalright Frozen Warframe 240 Black ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Radyatör içindeki özel tasarım su kanalları, düşük su direnci ve yüksek akış hızı sağlayarak daha iyi soğutma performansı sağlar.gaming.gen.tr
![]()
Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB AR-ACFRE00093A Rev 3 Sıvı Soğutucu - Fiyatı, Yorumları
Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB AR-ACFRE00093A Rev 3 Sıvı Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.trendyol.com
bu iki ürünü önerebilirim.
Alacağın yer neresi ona göre öneride bulunayım o zaman.hocam internetten almak istemiyorum gidip kendim alacağım bunlar alacağım yerde yok başka öneriniz varmıdır
mediamarkt olur vatan olur teknosa olur farketmez hepsi uyarAlacağın yer neresi ona göre öneride bulunayım o zaman.
Fakat boşu boşuna fazla para vereceksin.
Hiçbir odaya katılmadınız.