Hazir Sistem

BilgisayarLazim

Uga Buga
Bütçeniz Nedir?
30000
Çok Oyun Oynayan birisi Değilim Giriş Seviyesi bir Bilgisayar Arıyorum toplama hazır sistem farketmez ama hazır sistem olsa daha iyi olur

Belki İlerleyen Zamanlarla Gta 5 Falan Alabilirim Aileme Bağlı Valorant Falan Oynuyorum Böyle Beleş Oyunlar Falan

DDR5 Olabilir veya DDR4 Olabilir satmak istersem zararina satacağım parçalar olmasin istiyorum

Kronik sorunu olmayan 15K civarında bütçede öneler
ileriniz bekliyorum

Çok Oyun Oynayan birisi Değilim Giriş Seviyesi bir Bilgisayar Arıyorum toplama hazır sistem farketmez ama hazır sistem olsa daha iyi olur

Belki İlerleyen Zamanlarla Gta 5 Falan Alabilirim Aileme Bağlı Valorant Falan Oynuyorum Böyle Beleş Oyunlar Falan

DDR5 Olabilir veya DDR4 Olabilir satmak istersem zararina satacağım parçalar olmasin istiyorum

Kronik sorunu olmayan 15K civarında bütçede öneler
ileriniz bekliyorum
Bütçen 30 bin mi 15 bin mi

Fazla geniş bir aralık. 15 bine çok da iyi olmayan bir sistem önerebilirken 30 bine çok iyi sistemler önerilebilir. Daha ortada belirli bir bütçe olmadan öneri almak ya da öneri vermek zaman kaybı olacaktır. Sen bize yardımcı ol ki biz de sana yardımcı olabilelim
15K DDR5 Sistem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt